어린이가 알아야할 45가지 영어문장  English82 - 무료영어중국어 자료모음

어린이가 알아야할 45가지 영어문장

I am five years old. (나는 다섯 살입니다.)
Pick up the ball. (공을 잡습니다.)
Look at the picture. (그림을 봅니다.)
We have got two dogs. (우리는 두 마리의 개를 기릅니다.)
I like ice-cream. (나는 아이스크림을 좋아합니다.)

Mary and John live here. (메리와 존은 여기에 삽니다.)
Can I turn on the television? (텔레비전을 켜도 되나요?)
Who is that at the door? (누구세요? 직역:문 쪽에 있는 사람은 누구일까요?)
I am waiting for mom. (나는 엄마를 기다립니다.)
Is he coming too? (그도 올 건가요?)

Here is my hat. (여기에 내 모자가 있습니다.)
She said `Hello.' (그녀가 `안녕'하고 인사했습니다.)
Let's go swimming. (수영하러 갑시다.)
Do you want a drink? (한잔 마실래요?)
We are playing a game. (우리는 게임을 합니다.)

This is my friend, Sam . (내 친구 샘입니다.)
I am going to the park. (나는 지금 공원에 갑니다.)
They have gone to work. (그들은 일하러 나가고 없습니다.)
The bird flew away. (새가 멀리 날아갔습니다.)
Will you play with me? (나와 함께 놀까요?)

This is a pretty flower. (이것은 예쁜 꽃입니다.)
I am called Emma. (나는 엠마라고 합니다.)
I love my cat. (나는 고양이를 좋아합니다.)
Can I come with you? (우리 함께 갈까요?)
It is a rainy day. (비오는 날입니다.)

This is the book. (이것이 그 책입니다.)
I am going to bed. (나는 잠을 자러 갑니다.)
The dog wagged its tail. (강아지가 꼬리를 흔듭니다.)
I have got a big teddy bear. (나는 커다란 곰인형을 갖고 있습니니다.)
Where are my shoes? (내 신발은 어디에 있나요?)

My mom works hard. (엄마가 열심히 일합니다.)
There are no more sweets. (단건 더 이상 없다.다 먹고 없어)
My dad is called Mark. (아빠 이름은 마크입니다.)
We can all go for a walk. (우리는 모두 산책 갈 수 있습니다.)
She went to get a book. (그녀는 책을 가지러 갔습니다.)

Get in the car. (차에 타세요.)
Granny went shopping. (할머니는 시장에 가셨습니다.)
I have lots of toys. (나는 장난감을 많이 가지고 있습니다.)
This present is for me. (이 선물은 내 것입니다.)
She can ride a bike. (그녀는 자전거를 탈 수 있습니다.)

Can you see the bird? (당신은 새를 볼 수 있나요?)
Where is it? (그것은 어디에 있습니까?)
Yes, I love chocolate. (네, 나는 초콜릿을 좋아해요.)
I can run fast. (나는 빨리 달릴 수 있습니다.)