[20강] 팩스기계 좀 사용해도 될까요? May I use your fax machine?  English82 - 무료영어중국어 자료모음

[20강] 팩스기계 좀 사용해도 될까요? May I use your fax machine?

Loading the player...
A: May I use your fax machine?
팩스기계 좀 사용해도 될까요?

B: Sure. Be my guest!
물론이죠. 어서 그렇게 하세요!

A: Oh, you have a brand-new fax machine.
아, 새로운 팩스 기계를 들이셨군요.

B: Yes, it’s our new multifunction printer.
네, 새로 들인 다기능 인쇄기입니다.

It can print, fax, scan or copy documents.
서류를 인쇄하고, 팩스, 스캔, 복사할 수 있습니다.

A: Should I place documents face-up or face-down?
서류 앞 면이 위로 향하게 해야 되나요, 아니면 아래로 향하게 해야 되나요?

B: Load them face-up in the feeder, or face-down on the glass.
급지대에는 앞면이 위로 향하게 넣고, 스캔 유리판에는 앞면이 아래로 가게 넣으세요.

Don’t forget to remove staples or paper clips from your documents.
철심이나 종이 클립을 서류에서 제거하는 것을 잊지 마세요.

A: Oops, I almost forgot.
아이쿠, 깜빡 잊을 뻔 했군요.

B: Then enter the fax number you want to send to.
그리고 나서 팩스를 보낼 상대방의 팩스 번호를 입력하세요.

A: Got it. Then press the ‘SEND FAX’ button.
알겠습니다. 그리고 ‘팩스 보내기’ 버튼을 누르면 되는군요.